Om Turn Electric

Din kompass inom e-mobility

Turn Electric har unik kunskap och mångårig erfarenhet inom e-mobility. Vi hjälper företag och organisationer att utveckla nya och befintliga affärer samt att fatta rätt beslut i frågor som rör elektrifierade transporter och laddinfrastruktur.

Vi är en grupp erfarna experter som kommer från olika ledande positioner inom området. Tillsammans har vi djup kunskap inom laddinfrastruktur, molnlösningar och betalningssystem, affärsmodeller för laddlösningar, projektering, konceptutveckling, upphandlingsunderlag samt behovsanalyser. 

Oavsett om er verksamhet vill utveckla en lönsam affär inom området, ställa om till elektriska fordon, erbjuda laddning till kunder, medarbetare och besökare eller bara undvika att vara ett hinder för omställningen till fossilfria transporter så kan vi hjälpa er med att fatta rätt beslut.   

Vill ni ta del av expertisen på Turn Electric eller veta mer om hur vi kan arbeta tillsammans? Tveka inte att ta kontakt med oss för en diskussion. 

 

Teamet

Lär känna oss!

Karin Waldén

Karin är en av våra seniora konsulter med många års erfarenhet av projektledning och affärsutveckling i energi- och fastighetsbranschen. Karins tidigare anställning var som affärsutvecklingschef på E.ONs avdelning inom e-mobility. Karin arbetade under 5 år på E.ON uteslutande med tjänster och infrastruktur för elfordon, både för publik laddning och paketering av laddlösningar till företag och konsument. 

Karin är civilingenjör inom energi från LTH. 

Olle Johansson

Olle började med E-mobility innan det ens var ett begrepp och har jobbat med frågor relaterade till elektrifiering av transporter, laddinfrastruktur och energi sedan 2009. Under närmare tio år var Olle verksam inom branschorganisationen Power Circle, större delen av tiden som VD för verksamheten. Sedan drygt ett år tillbaka är Olle konsult inom E-mobility och energi, med uppdrag inom affärsutveckling, omvärldsbevakning och kompetensutveckling. Olle är civilingenjör i Industriell Ekonomi från Linköpings tekniska högskola.

 

©2020 by Turn Electric Advisory Nordic AB.